Gezondste Regio Noord-Limburg wenst u fijne dagen!

Anders denken en anders doen, doe met ons mee!

“De Gezondste Regio worden betekent, anders denken en vooral anders doen. Dat is waar de beweging over gaat.” 

Een regio waar je prettig woont, werkt, leert en onderneemt, dat willen we allemaal. Er liggen genoeg opgaven en kansen om onze regio te laten groeien en bloeien. Dit vraagt om creativiteit, innovatie en samenwerking. Daarom komen we in Noord-Limburg samen in beweging, want alle inspanningen van groot tot klein stuwen de gezonde golf vooruit. Ook al vergt dit tijd en doorzettingsvermogen, ze verspreiden zich wel. En daarom gaan wij door om deze gezonde beweging verder uit te rollen. 

Eind december is altijd de periode waar je terugblikt en hoopvol naar de toekomst kijkt. Als samenwerkende partijen blikken we terug op een jaar waarin veel mooie projecten zijn gestart en afgerond. Dit was niet mogelijk geweest zonder een goede samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheden en de vele initiatiefnemers in Noord-Limburg. Er is zoveel talent, zoveel creativiteit, zoveel mensen die de mouwen opstropen. Daar zijn we enorm trots op!

Vol verwachting kijken wij uit naar nog meer samenwerking in 2024! Alleen samen maken we het verschil en zijn we in staat om te doen wat nodig is voor de gezonde toekomst voor iedereen in Noord-Limburg. 

Wij wensen jullie hele fijne en ontspannen feestdagen en een gezond en fantastisch 2024! 

 

Angely Waajen-Crins, directeur Crossroads Limburg

Wouter Josso, directeur Fontys Hogeschool Venlo

René van Loon, directeur Regio Noord-Limburg

Regiodag Noord-Limburg

Dinsdag 21 november 2023 kwamen de acht colleges van de Regio Noord-Limburg bij elkaar op de Regiodag. Het nieuwe College van Gedeputeerde Staten was te gast op deze bestuurdersdag. Deze dag stond in het teken van kennismaking en ontmoeting. Daarnaast gingen bestuurders van de Regio Noord-Limburg in gesprek met de gedeputeerden over een aantal belangrijke regionale thema’s zoals kennisinfrastructuur, jeugd en talent, veiligheid en vitale gemeenschappen én de raakvlakken daarvan in het nieuwe provinciale coalitieakkoord ‘Elke Limburger telt’.

Lees meer en bekijk de foto's
Wilt u ook graag de nieuwsbrief van de Gezondste Regio ontvangen?

Volg ons en blijf op de hoogte
Deze mails niet meer ontvangen?